Cum să scapi de celulită?

Știai că celulita este una dintre cele mai răspândite probleme dermatologice? Conform unor studii de specialitate, celulita poate fi întâlnită la aproximativ 85% dintre femeile cu vârsta de peste 20 de ani. Țesutul adipos subcutanat acumulat de-a lungul timpului creează efecte inestetice la nivelul pielii și semnalează instalarea dezechilibrelor la nivelul întregului organism.

Celulita mai este cunoscută și sub denumirea de coajă de portocală și poate apărea în diverse zone ale corpului. Printre cele mai vizate sunt: șoldurile, coapsele, abdomenul, picioarele, fesele și gambele.

Pe piață au apărut numeroase tratamente și modalități de îndepărtare a urmelor de celulită. Totuși, nu toate dau dovadă de eficiență sporită. Dacă ești în căutarea unor alternative care să genereze rezultate impecabile iată câteva opțiuni pe care merită să le iei în calcul:

  • Optează pentru o cremă de ardere a grăsimii – Dacă vrei să obții o siluetă bine definită e recomandat să achiziționezi produse de specialitate. Aplică în mod constant crema pentru arderea grăsimilor și fă toate demersurile necesare pentru adoptarea unui stil de viață sănătos. Elimină obiceiurile alimentare nocive și practică exerciții fizice de cel puțin trei ori pe săptămână. Crema se utilizează o dată pe zi și se recomandă să o aplici în timp ce practici exerciții fizice. Aplică produsul cu ajutorul mișcărilor circulare.
  • Apelează la avantajele pe care le oferă masajele profesionale – Pe lângă definitivarea unui stil de viață sănătos e indicat să apelezi la avantajele pe care le oferă masajele anticelulitice. Pentru mulți, sunt doar mofturi sau prilejuri de relaxare. Însă, asemenea masaje stimulează producția de colagen, facilitează circulația sângelui, încălzește cu succes țesuturile și tonifiază mușchii.
  • Consultă părerea unui specialist – Fă vizite regulate în cabinetul medical pentru a căpăta o perspectivă nuanțată asupra problemelor și afecțiunilor de care suferi. Cu cât dispui de un diagnostic cât mai complex, cu atât vei putea aplica modalitățile adecvate de tratare a celulitei. S-ar putea să te confrunți cu disfuncții hormonale sau circulatorii. Printre cele mai eficiente variante de tratament împotriva celulitei se numără cele care au la bază soluții personalizate.

Celulita este o problemă foarte întâlnită în rândul femeilor și devine principala cauză a stimei de sine scăzute. Dacă vrei să elimini de ceva timp efectul de coajă de portocală de la nivelul pielii, dar nu ai găsit variantele potrivite, există câteva opțiuni recomandate. Folosește o cremă pentru slăbit, practică în mod constant exerciții fizice și adoptă un meniu personalizat, bazat pe alimente și obiceiuri sănătoase. De asemenea, nu uita de beneficiile multiple pe care le oferă masajele profesionale anticelulitice.

Achiziționează produse de calitate și scapă rapid de problemele cauzate de apariția celulitei!