De ce este Hotel Fortuna o unitate de cazare apreciată

Hotel Fortuna este una dintre unitățile de cazare din Eforie Nord foarte apreciate. Se află chiar în centrul stațiunii,aproape de plajă, ceea ce este de bun augur pentru cei care vor să meargă pe jos la mare sau să se bucure de împrejurimi.

Acest hotel din Eforie Nord a fost renovat în 2011, pentru a-și întâmpina oaspeții în condiții foarte bune. Ai posibilitatea de a opta pentru o cameră dublă sau un apartament, în funcție de preferințe și necesități. Te așteaptă o mulțime de oferte și beneficii pentru copii, deoarece vrem să te bucuri de concediu împreună cu toată familia. Camerele sunt dotate cu toate cele necesare – internet, aer condiționat, televiziune, sistem pentru prevenirea incendiilor și nu numai. Ai disponibil și un minibar care este perfect atunci când îți dorești să păstrezi reci toate băuturile pe care le servești.

La Hotel Fortuna poți servi și masa, în regim de bufet suedez. Pentru copiii în vârstă de până la 3 ani, totul este gratuit, iar cei de până în 10 ani beneficiază de reduceri. Poți servi micul dejun, prânzul, iar în funcție de cât de mulți oaspeți sunt, există și 5 variante de meniu a la carte, care sunt valabile pentru cină. Micul dejun se servește de la 07.00 la 10.00, prânzul de la 13.00 la 15.00, iar cinade la 16.00 la 22.00.

În incinta hotelului te întâmpină un bar la care poți servi apa, cafea, băuturi alcoolice și non-alcoolice, iar totul este inclus în prețul meniului.

Cei care optează pentru reduceri early booking aleg Hotelul Fortuna și pentru faptul că pune la dispoziție o mulțime de posibilități prin care se pot relaxa și distra atât adulții cât și copiii – există piscine, locuri de joacă cu apă pentru copii, centru SPA cu jacuzzi, masaj, saună, zonă de jocuri pentru adulți (biliard, ping-pong, badminton, fotbal de masa), dar și centru de activități pentru copii, la care cei mici se pot bucura de jocuri, concursuri, pictură, poze și joacă cu mascote, pictură pe față, dans, cântat etc. Totul este bine organizat, cu un program stabilit pentru fiecare zi.

Dacă nu vrei să îți încarci camera cu toate bagajele pe care le ai după tine, hotelul pune la dispoziție o cameră de bagaje. Aceasta poate fi folosită și dacă ajungi în stațiune înainte de ora de cazare sau dacă vrei să mai lași bagajele la hotel și după ora 12.00, în ziua în care faci check-out.

Pentru a beneficia de cele mai bune reduceri în Eforie Nord, rezervă din timp sejurul la mare și bucură-te din plin de ofertele early booking. Toate informațiile legate de Hotelul Fortuna le poți găsi prezentate pe larg direct pe site, iar dacă ceva nu îți este clar, poți contacta pe reprezentanții direct la numărul de telefon 0735558792. Vacanța ta de vis pe litoralul românesc este la doar un click distanță cu Hotel Fortuna!