Investește în sănătatea ta

Black Friday, cel mai așteptat eveniment de reduceri din tot anul se apropie și iată că a venit momentul să te documentezi și să fii pregătit pentru a face cele mai bune alegeri atât în ceea ce privește produsele pentru casă și grădină, cât și legat de bunăstarea ta.

Cu siguranță ești conștient de faptul că sănătatea este cea care trebuie să fie pusă întotdeauna pe primul loc, iar acest eveniment de reduceri este ocazia perfectă pentru a beneficia de ofertele pe care ți le pun la dispoziție clinicile medicale sau diferite magazine online ce comercializează produse sanitare.

Când este Black Friday 2022?

Black Friday România, cunoscut la noi și ca „Vinerea Neagră” sau „Vinerea reducerilor”, are loc de obicei în luna noiembrie și este adoptat atât de magazine online, cât și de magazine fizice sau diferiți prestatori de servicii, printre care și cele medicale. Fiecare are dreptul să aleagă când va organiza campania de reduceri, care va fi durata acesteia și care sunt condițiile de participare. Totuși, ziua cu cele mai mari reduceri de anul acesta va fi 11 noiembrie, dată la care au anunțat desfășurarea campaniei de Black Friday cele mai mari magazine online de la noi din țară.

Ce servicii și produse medicale sunt incluse în oferta de Black Friday?

Oferta de reduceri Black Friday poate include atât produse sanitare, cât și pachete de servicii medicale. Printre cele mai populare oferte din anii trecuți se numără cele care au vizat următoarele:

  • servicii de medicină dentară;
  • consultații și investigații medicale pentru diferite specialități, printre care cardiologie, pediatrie, nutriție, endocrinologie, dermatologie, medicină internă și altele;
  • produse pentru aromaterapie precum uleiuri esențiale, difuzoare de arome, bețișoare sau conuri parfumate și altele;
  • articole pentru igienizarea locuinței și a spațiilor de lucru;
  • abonamente la săli de fitness sau alte sporturi;
  • suplimente alimentare;
  • diferite echipamente medicale, de tipul centurilor de corectare a posturii și a altor produse din domeniu.

De ce merită se merită să achiziționezi servicii și produse medicale de Black Friday?

Campania de Black Friday reprezintă o oportunitate foarte bună de a economisi. Față de restul anului, prețurile din această perioadă sunt reduse considerabil, în unele cazuri trecând și de 90%. Având în vedere faptul că sănătatea este sau ar trebui să fie pe primul loc în topul priorităților personale, perioada de oferte Black Friday este perfectă pentru achiziționarea unor pachete de analize necesare la prețuri foarte bune. Astfel, nu doar că te vei îngriji de tine, dar vei putea să beneficiezi și de ofertele foarte bune. Și nu uita, sănătatea trebuie întotdeauna să aibă locul ei în buget.