Centrul People Develop anunță deschiderea unui centru inovator dedicat evaluării și tratamentului tulburărilor de spectru autist în sectorul 6.

People Develop Center, clinică de încredere și  recunoscută pentru serviciile de evaluare și tratament oferite persoanelor cu tulburări de spectru autist, este bucuroasă să anunțe deschiderea noului Centru People Develop, special pentru Evaluare și Tratament pentru Tulburările de Spectru Autist (TSA) în data de 1 iunie 2023.

Acest centru nou, localizat în Drumul Valea Cricovului nr. 85, în sectorul 6 al Bucureștiului, în frumosul cartier Valea Oltului, se va concentra pe îngrijirea psihiatrică, neurologică și terapeutică pentru copii, adolescenți și adulți. Echipa de la People Develop Center are ca obiectiv oferirea unor servicii personalizate de înaltă calitate, având în vedere dezvoltarea și bunăstarea persoanelor care trăiesc cu tulburări de spectru autist și a familiilor acestora.

Centrul va oferi o gamă variată de servicii, inclusiv:

  • Psihiatrie pediatrică
  • Neurologie pediatrică
  • Psihoterapie pentru copii, adolescenți și adulți
  • Terapie ABA (Analiză Aplicată a Comportamentului)
  • Logopedie
  • Grupuri de socializare
  • Terapie individuală

Odată ce vor păși în centrul nostru, pacienții și familiile lor vor avea parte de o experiență plăcută în sala de așteptare, care se întinde pe o suprafață generoasă de 50 mp. Spațiul este conceput pentru a le oferi confort și un mediu prietenos. Totodată, centrul dispune de o curte spațioasă de 600 mp, care include un loc de joacă special amenajat pentru copii.

Pe lângă facilitățile excelente, avem și locuri de parcare dedicate atât pentru terapeuți, cât și pentru clienți, asigurând un acces facil și convenabil pentru toți cei care doresc să beneficieze de serviciile noastre.

Echipa noastră este formată din profesioniști calificați și dedicați, inclusiv psihiatri, neurologi, psihoterapeuți, terapeuți ABA, logopezi și experți în terapie individuală. Acești specialiști sunt pregătiți să ofere sprijinul necesar, adaptându-se nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

„Sunteți invitati cu bucurie să descoperiți acest nou centru, unde punem la dispoziție o gamă completă de servicii de evaluare și tratament pentru persoanele cu tulburări de spectru autist. Ne dorim să cream un mediu sigur, empatic și stimulant, unde copiii, adolescenții și adulții pot primi îngrijirea de care au nevoie pentru a-și atinge potențialul maxim”, a declarat fondatoarea People Develop Center, Simona Carmen Sbârnă.

Pentru mai multe informații sau pentru programarea unei evaluări, vă invităm să ne contactați la numărul de telefon 0724 813 112 sau prin email la adresa office@peopledevelop.ro. De asemenea, puteți vizita website-ul nostru la adresa https://peopledevelop.ro/ pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim.

Suntem dedicați în a oferi o abordare comprehensivă și personalizată în evaluarea și tratamentul tulburărilor de spectru autist. Echipa noastră de profesioniști calificați lucrează împreună pentru a crea un mediu terapeutic sigur și stimulant, în care pacienții și familiile lor se simt înțeleși și sprijiniți.

Ne așteptăm cu nerăbdare să lucrăm alături de dumneavoastră pentru a vă oferi servicii de calitate și a vă susține în procesul de dezvoltare și îmbunătățire a calității vieții.

Cu dragoste și dedicare,

Echipa People Develop Center