Uită de dureri cu noul program de exerciții pentru cervicală!

Durerea de spate este o constantă în viața mult mai multe persoane, iar cauzele pot fi multiple. de la o postură incorectă menținută pentru o perioadă îndelungată de timp, până la accidente și alte afecțiuni ale coloanei. Această problemă, netratată la timp, se poate agrava, limitându-te în a mai putea face activitate fizică sau simple mișcări banale și de aceea este foarte important să găsești soluția de rezolvare ideală pentru tine. Optează pentru ședințe online de kinetoterapie pentru coloana cervicala cu RestartiX și scapă de durerile de spate care te opresc din a te bucura din plin de viață!

De multe ori, sursa durerilor este coloana cervicală

Dacă te confrunți cu durere în partea superioară a spatelui, la baza gâtului, este foarte mare posibilitatea ca acestea să fie cauzate de o afecțiune la nivelul coloanei vertebrale. Sedentarismul și postura deficitară sunt principalii factori care conduc la o asemenea problemă, dar care se pot corecta, eliminând totodată și disconfortul. Fizioterapia și kinetoterapia cervicală sunt soluții optime de tratare pentru cei care își doresc combaterea afecțiunii fără să apeleze la tratament medicamentos sau chirurgical.

Ce fel de afecțiuni pot apărea în zona cervicală?

Durerea este doar o primă etapă cu care te confrunți în cazul în care coloana cervicală este afectată. Fără o abordare corespunzătoare, mobilitatea fizică va fi din ce în ce mai redusă și va fi însoțită de furnicături pe braț și degete sau chiar amorțeală la nivelul brațului și a mâinii. În faze avansate simptomele asociate acestei probleme vor include și amețeală sau durere cronică constantă, probleme dificil de tratat într-un stadiu avansat.

Care sunt tratamentele indicate?

Ceea ce poți face imediat ce observi primele semne este să îți analizezi situația, ce cauzează durerea și cum poți remedia acest lucru. Ulterior, indicat este să apelezi la serviciile unei clinici specializate în fizioterapie coloana cervicală unde vei beneficia de investigații amănunțite care te vor ajuta să înțelegi de ce te confrunți cu acest lucru și cum îl poți combate prin propriile puteri. RestartiX este locul în care specialiști cu vastă experiență te vor ajuta să înțelegi că sănătatea organismului tău depinde doar de tine și că deții toate abilitățile necesare pentru a te vindeca singur. În momentul în care începi să ai încredere în acest lucru, întreaga perspectivă ți se va schimba și vei putea să faci toate demersurile necesare pentru a elimina orice disconfort fizic care te ține pe loc din a-ți atinge obiectivele.

Tot aici te așteaptă și programe adaptate de exerciții prin care să poți reda funcția normală a zonei în cauză. Întreg tratamentul îl vei putea derula în propria locuință, supervizat online, în așa fel încât să ai garanția faptului că execuți totul corect și obții astfel rezultatele dorite.

Poți scăpa de dureri cu ajutorul kinetoterapiei?

Kinetoterapia este una dintre cele mai eficiente metode de tratare a durerilor osoase sau musculare atât timp cât este executată corect. Pentru a avea garanția faptului că urmezi un plan de exerciții pentru coloana cervicală adaptat nevoilor tale, poți alege programul RestartiX Coloană Cervicală. Pentru început vei avea parte de o ședință de consultație 1 la 1 pentru a stabili cauza problemei și modul în care poate fi aceasta ameliorată, ulterior fiind dezvoltat un plan detaliat de tratament pe care să îl urmezi constant. Pe o perioadă de un an de zile vei beneficia de controale constante, incluse în prețul inițial, pentru a monitoriza evoluția și a adapta contant exercițiile.

Daca nu stii insa cu siguranta care este afectiunea de care suferi, te invitam sa completezi aici chestionarul gratuit de pe site-ul RestartiX! Vezi astfel exact care este zona careia trebuie sa-i acorzi atentie, iar in acelasi timp te bucuri de o oferta personalizata de recuperare!

Nu lăsa durerea să facă parte din viața ta, elimin-o activ și conștient printr-un plan de fizioterapie adaptat nevoilor tale realizat de specialiștii RestartiX!