People Develop Center deschide un nou centru de evaluare și tratament al tulburărilor de spectru autist în sector 6

People Develop Center, clinică de încredere în furnizarea serviciilor de evaluare și tratament pentru tulburările de spectru autist, este încântat să anunțe inaugurarea Centrului de Evaluare și Tratare a Tulburărilor de Spectru Autist (TSA) pe 1 iunie 2023.

Noul centru, situat în Drumul Valea Cricovului nr. 85, sector 6, Mun. București, zona Valea Oltului, se va concentra pe îngrijirea psihiatrică, neurologică și terapeutică pentru copii, adolescenți și adulți. People Develop Center își propune să ofere servicii de înaltă calitate și personalizate, pentru a sprijini dezvoltarea și bunăstarea celor care trăiesc cu tulburări de spectru autist și familiile lor.

Printre serviciile oferite în cadrul centrului se numără:

  • Psihiatrie pentru copii
  • Neurologie pentru copii
  • Psihoterapie pentru copii, adolescenți și adulți
  • Terapie ABA (Analiză Aplicată a Comportamentului)
  • Logopedie
  • Grupuri de socializare
  • Terapie individuală

Cu o suprafață generoasă de 50 mp, sala de așteptare va crea un mediu confortabil și prietenos pentru pacienți și familiile lor. De asemenea, centrul va oferi o curte imensă de 600 mp, care include un loc de joacă și recreere special conceput pentru copii.

Pe lângă facilitățile excelente, centrul dispune de locuri de parcare dedicate pentru terapeuți și clienți, asigurând astfel un acces ușor și convenabil pentru toți cei care își doresc să beneficieze de serviciile noastre.

Echipa noastră de profesioniști calificați și dedicati, formată din psihiatri, neurologi, psihoterapeuți, terapeuți ABA, logopezi și experți în terapie individuală, sunt gata să ofere suportul necesar pentru a răspunde nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

„Suntem încântați să inaugurăm acest nou centru, unde vom oferi o gamă completă de servicii de evaluare și tratament pentru persoanele cu tulburări de spectru autist. Ne propunem să creăm un mediu sigur, empatic și stimulant, unde copiii, adolescenții și adulții pot obține îngrijirea necesară pentru a-și atinge potențialul maxim”, a declarat Simona Carmen Sbârnă, fondatoarea People Develop Center.

Pentru informații suplimentare sau pentru programarea unei evaluări, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0724 813 112 sau pe email office@peopledevelop.ro , website: https://peopledevelop.ro/ .